Bedre med støv i krokene, enn et rent helvete💪🏼

Jeg husker den tiden jeg var en ung og sliten småbarns mor. Eldstemann hadde astma og var allergisk mot alt av pelsdyr. I den kategorien la jeg også til hybelkaniner, og sengemidd!

I galskapens ånd startet jeg dagen med full rengjøring. Ikke så mye som spor av en hybelkaninbaby, og all midd som prøvde å etablere seg i sengetøyet ble bokstavelig talt fryst ut. Vi hadde faktisk en egen fryser til formålet.

I går kveld hadde jeg store ambisjoner om å fått tatt livet av de store og hårete monstrene, som til stadighet popper frem i krinkler og kroker. I dag har jeg rett og slett ikke øye for dem!

Ung og livredd for å ikke gjøre det som krevdes, og i tillegg med en god balast i en etter hvert tung koffert, så sier det seg selv at dette ikke holdt i lengden. Det endte i et rent helvete!

Med tidenes verste (mitt første) migreneanfall ble jeg kjørt i ambulanse til sykehuset. Legens konklusjon var kort og godt: «stressutløst spenningshodepine, dra hjem å tenk over livet ditt og søk hjelp om nødvendig».

Jeg kan le av galskapen i det i dag, men den gang var det ramme alvor! Guttungen har i ettertid levd godt med både hybelkaniner, sengemidd og støv i krokene. Han er i dag en voksen mann med ansvar for sin egen flokk kaniner😉

Med all respekt for de som sliter med alvorlig astma og allergi, så blir dagens budskap å ha fokus på det som betyr noe. Det er bedre med støv i krokene, enn et rent helvete. Mine hybelkaniner kan trygt komme frem – de overlever nok dagen i dag også!

Publisert av Bestemor&Sjefen

En bestemors blogg om livets små og store spørsmål, gjerne diskutert med «sjefen» over kaffekoppen ved frokostbordet. Sjefen kan ta form i mitt alterego, i min mann, barn, barnebarn, en venn eller bikkja for den saks skyld... Det beste utgangspunktet jeg har for refleksjoner er meg selv. Jeg kommer derfor til å dele av mine erfaringer gjennom mine snart 50 år her på kloden, både private og profesjonelle. Dette gjør jeg utelukkende for å belyse temaer og spørsmål (om sjølve livet) som jeg antar også kan være av interesse for andre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: