Bli med på løvestrekken🦁

Siste innlegg hvor jeg var så «inni helvete forbanna», så lovte jeg dere at neste gang skal jeg komme med et gladinnlegg. Det er jammen ikke enkelt gitt! Nå for tiden har jeg så innmari mye å sette fingeren på. Det er akkurat som om løva har kommet frem, og jeg har gjort det til min oppgave å brøle høyt om alt her i verden som ikke fungerer! Det verste er at det er jo egentlig ikke meg. Jeg pleier å korrigere alle med negativt fokus, og peke på alt som faktisk fungerer og som går bra. Det er jo ikke så rent lite…

Løvestrekken!

For det første er det snart vår. Dagene blir lysere og lengre, og livet lettere å leve bare ved tanken. Lengre og lysere dager, gir mer overskudd! Med mer overskudd kan jeg brøle enda høyere. Det var i grunn det positive jeg kom på sånn i farta🤔!

La oss heller gi en kort introduksjon på noe morsomt og nyttig du kan gjøre alene, eller helst sammen med noen. For tiden så får jeg behandling hos en fargerik og artig dame som er psykomotoriker (psykomotorisk fysioterapeut) Hun hjelper meg å løsne på spenninger som har satt seg i kroppen. En del av spenningene har satt seg i kjeven, så da får vi bryte oss på å få løsnet litt på dette partiet også. Det er egentlig ganske moro. Det beste er jo å stille seg foran speilet å se på øvelsene mens de utføres, eller få noen til å ta film for å ha noe å more seg med i etterkant. For å tøye kjeven er det selvfølgelig alle verdens grimaser som gjelder. Film anbefales også dersom du vil prøve deg på løvestrekken som skal være en god strekk for nevnte område.

Øvelse: Trekk pusten godt ned i magen, strekk ut tunga som Gene Simmons i kiss og vreng øynene bakover. Tøm samtidig ut lufta av lungene med tidenes største løvebrøl! Fungerer som et kinderegg, der du får strekt kjevemuskulatur, trekt pusten godt og tømt lungene (bra for så mangt), samtidig som du får brølt litt til verden. Gjør det gjerne sammen med noen og prøv å overgå hverandre! En god latter i etterkant er jo ogå en bonus!

Det kan være lurt å sende ut nabovarsel, eller ta seg en tur ut i skogen for å unngå blålys og menn i hvite frakker. Snart er det vår og da kan det være godt å ha friheten intakt…

Med ønske om en glad og positiv dag – hilsen løvebestemora🦁

Publisert av Bestemor&Sjefen

En bestemors blogg om livets små og store spørsmål, gjerne diskutert med «sjefen» over kaffekoppen ved frokostbordet. Sjefen kan ta form i mitt alterego, i min mann, barn, barnebarn, en venn eller bikkja for den saks skyld... Det beste utgangspunktet jeg har for refleksjoner er meg selv. Jeg kommer derfor til å dele av mine erfaringer gjennom mine snart 50 år her på kloden, både private og profesjonelle. Dette gjør jeg utelukkende for å belyse temaer og spørsmål (om sjølve livet) som jeg antar også kan være av interesse for andre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: