Vinn gratis vinterferie til paradis!🤩

Jeg håper mange av de ungene som møter på skolen mandag, kan fortelle at de vant. Jeg så noen vinnere oppi marka her i dag! Der satt det en hel familie, og koste seg med bål, grilling og en bitteliten akebakke ved siden av. De hadde ikke gått langt fra veien heller, så ingen var utslitt. They made my day! Jeg har gått i marka tre dager denne uka. Det har ikke vært en eneste unge å skue, eller noe annet som tyder på at det har vært vinterferie, før i dag. Tenk at det fremdeles er noen som koser seg på «gammelmåten»!

God plass i marka selv om det er vinterferie og flott vær!

Facebook er for tiden full av bilder fra vinterferiedestinasjoner, gjerne med ski og heis langt der oppe på fjellet. Det ser fantastisk flott ut, og jeg kan kjenne den gode stemningen. Glad på deres vegne, men også glad for at jeg slipper å delta. For min del så blir det for mye mas, for mange mennesker på samme sted (selv om jeg ikke har sosial angst – jeg bare liker det ikke), for mye status i å ha det beste utstyret og de riktige klærne. For ikke å snakke om hvor feststemte man skal være på kvelden, etter en lang dag i bakken. Nei, huff! Takke meg til sofaen hjemme, en god bok og fine dager i marka utenfor døra her. Det hører med til historien at jeg slettes ikke mestrer å ha ski på beina heller, så derfor forbeholder jeg meg retten til å rakke ned på all kosen som frontes på dette området🤣⛷

Asbjørn Sandøy, også kjent som «Kokkejævel» hadde et innlegg på bloggen sin tidligere i uken. Innlegget ble også publisert i BT – Bergens tidende. Han stiller spørsmål til om vi må oppleve noe absolutt hele tiden? Jeg er så enig med «Kokkejævel». La ungene kjede seg av og til, la det være status «å bare være hjemme og slappe av» La de heldige foreldrene som har noen etterlengtede dager fri, få lov til å kose seg med en god bok mens ungene blir overlatt til sin egen fantasi, eller mangel på sådan.

Tenk så, når mor og far er uthvilt på dag 2, eller kanskje 3, blide og fornøyde. Ungene har kjeda seg til de nesten er sprø av å ha måttet tenke ut innhold i dagen selv. Så samles man endelig, pakker sekken med alt som er godt, går 200 meter (med eller uten ski), finner en liten bakke i solhellinga, kjenner lukten av svidd pølse, appelsin og kakao. Vi snakker den mest eksotiske vinterferieopplevelsen anno 2020 som det er mulig å ha – og den er gratis!

God ferie, og ja du vant🏅

Skulle du allikevel være av den kategorien at du må oppleve noe hele tiden, så kan du jo sjekke linken til til TrueStory NO.

Publisert av Bestemor&Sjefen

En bestemors blogg om livets små og store spørsmål, gjerne diskutert med «sjefen» over kaffekoppen ved frokostbordet. Sjefen kan ta form i mitt alterego, i min mann, barn, barnebarn, en venn eller bikkja for den saks skyld... Det beste utgangspunktet jeg har for refleksjoner er meg selv. Jeg kommer derfor til å dele av mine erfaringer gjennom mine snart 50 år her på kloden, både private og profesjonelle. Dette gjør jeg utelukkende for å belyse temaer og spørsmål (om sjølve livet) som jeg antar også kan være av interesse for andre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: