Bestemora er utslitt, men lykkelig💙

I dag har jeg storfint besøk. Storebror på 5 år, og lillebror på 1 år har tatt kveld. Du verden, det krever sin kvinne å henge med på alt som skjer! Ikke er de spesielt brysomme av seg heller, men det hjelper ikke når man er så totalt ute av trening😅

Storfint besøk hos bestemora i dag💙

Lillebror vil gjerne kjenne nærkontakt ved å holde i hånda når han legger seg til å sove. En bitteliten, myk hånd i min. Han sovner til bestemoras rustne sangstemme – eller kanskje for å unnslippe denne?🤔 Samme det. Kos er det uansett💙

Storebror får sitte oppe litt lengre. Han får velge mellom litt mer TV, eller lese eventyr. Dumt å gi valg, når jeg egentlig foretrekker eventyr og han velger TV. Litt tvang ble det da bestemora insisterer på at armkrok blir det uansett. Han kryper opp i armkroken med et lite lurt smil i det vakre fjeset. Så får vi allikevel en liten kosestund bare vi to💙

Jeg avslutter kvelden med: «Godnatt lille venn, bestemor er glad i deg!» Da kommer dette nydelige svaret: «Jeg er så glad i deg også bestemor, og jeg lover deg at i morra skal vi lese eventyr!»☺️ Er det rart bestemorhjerte smelter🥰

Jeg gleder meg💙

Publisert av Bestemor&Sjefen

En bestemors blogg om livets små og store spørsmål, gjerne diskutert med «sjefen» over kaffekoppen ved frokostbordet. Sjefen kan ta form i mitt alterego, i min mann, barn, barnebarn, en venn eller bikkja for den saks skyld... Det beste utgangspunktet jeg har for refleksjoner er meg selv. Jeg kommer derfor til å dele av mine erfaringer gjennom mine snart 50 år her på kloden, både private og profesjonelle. Dette gjør jeg utelukkende for å belyse temaer og spørsmål (om sjølve livet) som jeg antar også kan være av interesse for andre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: